Радостни мигове от посрещането на Дядо Коледа в ДГ№30 "Синчец"

Група "Нарцис"

Група "Теменужка"

Група "Здравец"

Група "Орхидея"

Група "Детелина"

Група "Невен"

Група "Лале"

Група "Роза"

Група "Мак"

Група "Маргаритка"