Първо място на децата от IV "Б" група "Маргаритка" от Втори национален конкурс за детско творчество "Коледна звезда"

Конкурсът "Коледна звезда" е организиран от НЧ "Христо Ботев-1942", с. Белица, Община Тутракан и се провежда в три категории - коледна картичка или рисунка, литературна творба на коледна тема и коледна песен. За втора поредна година г-жа Илияна Йотова, Вицепрезидент на Република България , е Патрон на конкурса ''Коледна звезда".

Децата от IV "Б" група "Маргаритка" с учители Таня Жекова и Екатерина Доброволова, бяха отличени с I-во място за принос в каузата “ Деца помагат на деца”, в категория Коледна картичка, за групово участие в първа възрастова група.

Участието в категория „Моята коледна/новогодишна картичка” е изцяло с благотворителна цел. Средствата, събрани от продажбата на картичките на Коледен базар, ще бъдат дарени за кауза „ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА“! Главният герой на каузата е малкият Гошко от Тутракан, на 4 години, който след раждането си се сблъсква с редица проблеми и тежката диагноза „аутизъм”. Сумата за лечението в клиника в Украйна е голяма, но вливанията на стволови клетки дават надежда, че момченцето може да има щастлив живот!