18-ти март - Световен ден на рециклирането

По повод Световния ден на рециклирането деца, родители и учители от ДГ "Синчец" се включиха в изложба на оригинални изделия, изработени от отпадъчни материали.

Малките възпитаници на ДГ №30 "Синчец" с подкрепата на родителите и учителите си се включиха и в инициативата на Сдружение "BG бъди активен" за разделно събиране и рециклирате на отпадъците като събраха голямо количество пластмасови бутилки, които ще бъдат предадени за рециклиране!

Децата показаха знания и желание да се грижат за природата и да я пазят чиста в различни ситуации - спортни и образователни игри на открито с екологична насоченост.

Благодарим на всички родители за оказаната подкрепа! За да я има планената - днес и утре!

Още по темата може да видите като последвате връзките:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdgsinchecvarna%2Fposts%2Fpfbid02QMKgxHEWHFMV9xLEQFgiTYGcVCLt797CrfeHcazcuJmoq1ib8hr9Aai9WYP7CMKfl&show_text=true&width=500

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdgsinchecvarna%2Fposts%2Fpfbid02rcUcN8AL6EuNcJ1NHryTC7sWjpKdK9bRWBk2w8jpfSSjnB9AhpJgcubC1B7DowxFl&show_text=true&width=500

#RecyclingHeroes #БезОтпадъци #БъдиАктивен #placemaking

ДГ 30 „Синчец" ВарнаМясто БългарияBG Бъди активенhttps://fb.me/e/41W03yV3J